Două tone de carne fără documente de proveniență, ridicate de oamenii legii

Inspectorii de patrulare au depistat în trafic un automobil încărcat cu aproximativ două tone de carne de bovină și porc, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență sau de transport.

Ieri, 17 august un echipaj de patrulare a depistat în sectorul centru al capitalei un automobil condus de un bărbat de 46 de ani, locuitor al raionului Florești, care transporta 15 carcase de carne de bovină și 3 de porc.

Pe parcursul controlului, șoferul nu a prezentat un act de însoțire pentru cantitatea de carne. Totodată, șoferul a declarat că marfa o aduce din nordul țării și intenționa să o comercializeze la piața centrală.

Conform legislației, șoferul riscă o sancțiune de până la 4 500 de lei.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.