Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi caniculară de vineri

evenimente72
Foto: Jeremy Bishop

Ultima zi lucrătoare trebuie să fie cel mai bun start pentru un weekend distractiv. Echipa #diez vine cu câteva recomandări de evenimente care pot să vă relaxeze și să vă încarce cu energie pozitivă.

# Cronograf Tur VATRA 

#CRONOGRAFTur2017 va face un popas la Complexul etno-cultural VATRA unde, pe lângă Simpozionul Internațional de Ceramică și o zeamă bună, veți putea gusta și din câteva proiecții minunate. Intrarea este gratuită, iar toate detaliile despre eveniment, le puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

# Proiecția filmului ” La Loi Du Marche”, Cinematograful Buiucani

De data aceasta, la cinematograful Buiucani va fi proiectat un film în limba franceză, cu subtitrări în română. Un bun prilej să vizionezi un film în compania prietenilor și să înveți limba franceză. Toate detaliile, pe facebook.

# Hawaiian Party by Cricova

Dacă nu ai reuşit vara aceasta să ajungi pe vreo plajă exotică sau dacă vrei să îţi prelungeşti vacanţa, vino la Hawaiian Party by Cricova. Evenimentul tropical şi plin de culoare va avea loc vineri, 18 august, începând cu ora 21.00, la Rai Project. Toate detaliile despre eveniment, le poți găsi aici.

# Yoga în aer liber, Dendrarium

Nu există nimic mai relaxant decât să închei ziua cu o lecție de yoga și mai ales în aer liber. O sesiune de relaxare, meditație și liniște poate fi soluția perfectă după o zi încărcată la birou. Detalii, pe facebook.

# The Hitman’s Bodyguard

Hitman’s Bodyguard urmăreşte acţiunile unuia dintre cei mai versaţi agenţi de protecţie din lume – personajul jucat de Reynolds – care se vede nevoit să îi stea alături unui asasin hotărât să apară ca martor la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Cei doi au fost în tabere opuse mulţi ani şi nu se prea agreează, însă acum sunt nevoiţi să-şi unească forţele împotriva celor care ar face orice ca asasinul să nu ajungă să depună mărturie. Detalii, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente