Devino stagiar la „Asociația pentru Politica Externă”. Beneficiază de șansa de a participa la procesul de integrare în UE

3-rd-Eu-Moldova-Forum
Foto: ape.md

„Asociația pentru Politica Externă” organizează un concurs pentru selectarea unui tânăr care va realiza un stagiu în cadrul proiectului pentru o perioadă de trei luni. Persoana stagiară va fi responsabilă de activitățile logistice și asistarea echipei în implementarea proiectelor, cu posibilitatea de a dezvolta propriul proiect sau scrierea unei analize/studiu.

„Asociația pentru Politica Externă” (APE) este una dintre principalele „think-tankuri” din Moldova pe domeniul politicii externe, care îşi propune să susţină procesul de europenizare, integrare în Uniunea Europeană şi soluţionare a problematicii transnistrene.

Condițiile stagierii: Perioada stagiului este de trei luni începând cu 25 septembrie 2017 cu posibilitatea prelungirii acestui termen. Selecția se va efectua în câteva etape: expedierea CV-ului / Scrisorii de motivare, interviul și proba practică.

Cerințe:

# Pregătirea profesională, anul 2 -3 de licență sau studii de masterat ;

# Fluență în limba română și engleză (cunoașterea limbii ruse/ franceze/ germane constituie un avantaj);

# Abilități de comunicare cu diverse grupuri de persoane;

# Aptitudini clare de operare a calculatorului: Word, Excel, PowerPoint.

Persoanele interesate vor trimite până la 31 august 2017, ora 12.00, un Curriculum Vitae și o scrisoare de motivare la adresele de email: [email protected] și [email protected], în atenția dnei Victoria Bucătaru, Directoarea Executivă a A.O. „Asociația pentru Politica Externă”. Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu în perioada 18 – 22 septembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente