(video) Peste 160 de muzicieni vor ieși în scenă alături de Eugen Doga. Vino la concertul de aniversare a 80 de ani a maestrului

big-valsul-lui-eugen-doga-pe-versuri
Foto: basarabia.md

Dacă planifici o escapadă în lumea artei la începutul anotimpului frunzelor ruginii, vino să petreci o seară de neuitat la un concert aniversar, dedicat marelui compozitor Eugen Doga. Spectacolul se va desfăşura pe muzica maestrului şi cu participarea lui. Bineînțeles, nu va lipsi și valsul „Gingaşa şi tandra mea fiară”.

Eugen Doga este supranumit „Maestru în artă, Artist al Poporului şi Om al Mileniului”, iar anul 2017 cuprinde o serie de concerte dedicate creației sale. Opera maestrului a fost inclusă în coloana sonoră a filmului „Gingaşa şi tandra mea fiară”, drept una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX, Ronald Reagan considerându-l drept cel mai bun vals al veacului.

Alături de maestru, pe scenă urmează să evolueze și mulți alți artiști renumiți. Peste 160 de muzicieni vor ieși pe aceeași scenă, iar publicul meloman va urmări un concert unic – o recompensă morală grandioasă pentru Maestrul Doga.

Din 2007, Eugen Doga este Cetăţean de Onoare al oraşului Chişinău, iar unica stradă pietonală din Capitală îi poartă numele. Renumitul compozitor a fost inclus în lista celor 200 de personalităţi ale lumii şi a semnat coloana sonoră a peste 200 de filme.

Prețul biletelor începe de la 80 de lei, iar mai multe detalii despre bilete găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente