Potrivit unor prieteni apropiaţi fostului cuplu, niciunul dintre ei nu doreşte să ofere o a doua şansă relaţiei lor.

Sursele au confirmat că procesul de divorţ îşi urmează cursul şi că presupusa reconciliere despre care vorbesc mass-media este departe de a fi o realitate.

TMZ, portalul de informaţii privind celebrităţile, a primit informaţii care asigură că Brad Pitt şi Angelina Jolie luptă în continuarea pentru custodia copiilor şi pentru împărţirea proprietăţilor deţinute în comun şi nu vor reveni asupra deciziei luate.

Unul dintre motivele pentru care nu va exista o a doua şansă pentru cuplul Pitt-Jolie sunt acuzaţiile pe care actriţa le-a lansat cu privire la comportamentul abuziv al lui Brad Pitt faţă de copiii lor.

În urma investigaţiei desfăşurate de poliţia din Los Angeles şi FBI privind comportamentul lui Brad Pitt, actorul a fost absolvit de acuzaţii, însă acestea i-au provocat o criză emoţională profundă, care l-a distanţat de Angelina Jolie.

Brad Pitt nu şi-a ascuns intenţiile cu privire la copiii săi, aflaţi în fruntea listei sale de priorităţi, la fel ca şi Angelina Jolie, astfel încât procesul de divorţ se anunţă foarte lung şi va dura până să fie tranşat în tribunale.

Cu toate acestea, deocamdată fostul cuplu pare să fi lăsat de o parte neînţelegerile, pentru binele copiilor lor.