După înfrângerile cu Real, Barcelona confirmă că va aduce 2 jucători pe banii primiți pe Neymar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Unul dintre oficialii Barcelonei a recunoscut în premieră negocierile catalanilor pentru a-i aduce pe Philippe Coutinho, de la Liverpool, şi Ousmane Dembele, de la Borussia Dortmund. Cei doi sunt consideraţi ideali pentru înlocuirea lui Neymar, plecat la PSG pentru o sumă-record în istoria fotbalului, 222 de milioane de euro.

„Trebue să ajutăm echipa cu întăriri. Discutăm condiţiile pentru Coutinho şi Dembele. Ei sunt aproape. Sperăm că vor fi jucătorii Barcelonei în viitorul sezon”, a declarat directorul sportiv al grupării blaugrana, Pep Seguro, după eşecul din Supercupa Spaniei, 1-5 la general contra lui Real Madrid.

Jurnaliştii catalani de la Sport au scris că transferul lui Coutinho va fi rezolvat în această săptămână, în timp ce pentru Dembele mai trebuie aşteptate câteva zile, potrivit Digisport.ro.

Brazilianul Coutinho (mijlocaş ofensiv, 25 de ani) şi francezul Dembele (atacant, 20 de ani) vor costa câte 100 de milioane de euro, sume la care se vor adăuga bonusuri de performanţă.

Dortmund ar fi fost de acord cu suma oferită de catalani, însă a solicitat bonusuri care pot urca valoarea transferului la 130 de milioane de euro.

Barcelona a anunţat primul transfer după plecarea lui Neymar: mijlocaşul brazilian Paulinho, cumpărat pentru 40 de milioane de euro din China, de la Guangzhou Evergrande.

Cele mai scumpe achiziţii din istoria catalanilor sunt, până în acest moment, Neymar şi Luis Suarez, care au costat 88, respectiv 81 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...