Crimă la Cantemir! Un tânăr și-a ucis părinții adoptivi pentru că aceștia refuzau să-i dea bani// VIDEO

Un tânăr de 25 de ani, din satul Cania, raionul Cantemir, a fost reţinut de oamenii legii, fiind suspectat că şi-a ucis părinții adoptivi pentru că aceştia refuzau să-i dea bani. Crima a fost săvârșită la 13 august 2017, iar peste două zile, făptașul a fost reţinut.

Astfel, la 15 august, Poliția din Cantemir a fost sesizată de un locuitor al satului, care a declarat că și-a găsit vecinii fără suflare, în propria locuință.

Deplasându-se la fața locului, poliția a depistat cadavrul bărbatului de 54 de ani și a concubinei acestuia, de 63 de ani. În urma examinării, medicul legist a constatat că decesul victimelor a survenit în urma multiplelor leziuni în regiunea capului.

În urma unor măsuri de investigație, a fost aplicat un plan special de acțiuni pentru identificarea și reținerea celui care a comis crima. Astfel, după câteva ore, polițiștii au reținut presupusul suspect, acesta s-a dovedit a fi fiul vitreg al victimelor, anterior judecat, fără un loc permanent de muncă.

Urmare a perchezițiilor corporale ale suspectului, asupra sa au fost depistate telefoanele mobile ale victimelor, sustrase după comiterea dublului omor, dar și obiectele infracțiunii.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina, declarând că motivul omorului ar fi fost răzbunarea, deoarece deseori avea conflicte cu părinții adoptivi, aceștia refuzând să îi dea bani.

Bănuitul este reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru omor intenționat, acesta riscă  închisoare până la 20 de ani sau detenție pe viață.

[youtube id=”ghyunavzprk” start=”0″]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.