Donează pentru Asociația „Little People” și ajută-i să organizeze o tabără de vară pentru copiii care au luptat cu cancerul

guvern

Asociația „Little People” aduce consecvent rezultate semnificative în rândul tinerilor care se luptă cu cancerul.

Fiind inițiată în România, Asociația „Little People” și-a extins aria de desfășurare a acțiunii și peste Prut. Atât în România, cât și în Republica Moldova, asociația se axează în special pe îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer. Prin urmare, ei oferă suport psiho-social atât în perioada spitalizării, cât și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi.

Datorită acestei organizații, tinerii supraviețuitori de cancer, de pe teritoriul ambelor țări,  acceptă spitalizarea mai ușor, iar anxietatea față de procedurile medicale sunt reduse considerabil. „Little People” readuce curajul și speranța în sufletele pacienților și le creează un mediu confortabil în care li se oferă șansa de a deveni din nou copii, or accesul la joacă, activitățile distractive și mediu securizat în care să se dezvoltă, nu fac decât să fortifice starea de bine.

Pe platforma de crowdfunding Guvern24, fundația colectează resurse financiare pentru organizarea unei tabere „Temerarii 2017”, care se află la cea de-a 10 ediție. Ea are drept scop implicarea a 15 tineri supraviețuitori de cancer, care au finalizat tratamentul oncologic în cadrul Institutului Oncologic Chișinău, în diferite ateliere de dezvoltare personală, activități sportive, work-shopuri creative și excursii din România.

Poți susține tinerii aici sau la numărul 1555, folosind codul 952, valabil abonaților Moldcell, Unite și Moldtelecom, costul unui apel sau SMS fiind de 24 lei.

Ajută eroii supraviețuitori de cancer să se reintegreze în societate, nu fii indiferent, donează!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente