Invenții stranii în care s-au investit sume enorme: cum arată peria de „lins pisica” sau lumânarea schelet

awdw

În încercarea de a veni pe piață cu un produs inovativ, mulți producători dau lovitura cu invenții inutile, în care sunt investite sume enorme de bani. Printre asemenea invenții se numără „costumul de urs” sau „roata de antrenat pisici”. Internetul oferă posibilități nelimitate pentru promovare și extindere, prin urmare mulți producători se lansează în rețea pentru a pune în practică ideile sale excentrice.

BrightSide.me a găsit câteva exemple de produse, pentru care s-au scos sume impresionante din buzunarele inventatorilor:

Lanterna de toaletă

Photo Credit: © IllumiBowl/youtube

Un mic dispozitiv care se activează atunci când simte mişcare poate fi reglat pe orice tip de toaletă. Acesta poate fi extrem de util într-o baie întunecată. Preţul produsului este de numai 10 dolari, dar fondul de dezvoltare a conceptului s-a ridicat la un total de 226.000 de dolari.

Dispozitivul care umple 100 de baloane de apă în mai puţin de un minut

Photo Credit: © bunchoballoons

Dezvoltarea conceptului dispozitivului care umple 100 de baloane cu apă în mai puţin de un minut s-a ridicat la suma de 929.160 de dolari. Produsul poate fi achiziţionat în aproape toată lumea.

Tastatura care transferă curent oricărui obiect

Photo Credit: © makeymakey

Dispozitivul MaKey MaKey GO arată aproape ca un stick de memorie, dar face puţin mai mult decât atât. Transformă orice obiect care poate conduce energia electrică într-o tastatură portabilă! Ideea a intrigat oamenii, iar creatorul a folosit aproape 200.000 de dolari pentru a scoate produsul pe piaţă.

Roata de antrenat pisici

Designerii proiectului One Fast Cat au creat o roată pentru exerciţii fizice sigure şi distractive pentru pisicile care stau mult timp în casă. Dezvoltarea conceptului a depăşit fondul total de 334.000 de dolari, deşi suma aproximată la început a fost de 10.000 de dolari.

Periuţa automată care spală dinţii în 10 secunde

Photo Credit: © indiegogo

Amabrush este un produs inovator, care perie dinţii în doar 10 secunde. Suma totală a investiţiilor în acest proiect a ajuns la 3.200.000 € în mai puţin de o lună.

Peria de „lins pisica“

Photo Credit: © pdxpetdesign/facebook

LICKI Brush a fost creată pentru ca stăpânul să poată imita gestul tandru dintre pisici, în momentul în care se joacă cu animalul preferat. „Limbajul pisicilor“ a stârnit interesul a numeroşi oameni, proiectul ridicându-se la suma de 52.000 de dolari.

Lumânarea „schelet de pisică“

Photo Credit: © 54 Celsius/facebook

Designerul islandez Thorunn Arnadottir a venit cu ideea de a inventa o lumânare în formă de pisică, aceasta dezvăluind un schelet metalic cu figurine înfricoşătoare, pe măsură ce arde. Acum, colecţia designerului conţine multe alte lumânări în formă de animale. Thorunn a investit aproape 102.000 de dolari pentru a produce lumânările.

Costum de urs

Photo Credit: © grizcoat

Unul dintre cele mai bune exemple de folosire iuntilă a banilor îl reprezintă costumul Grizzly Bear. O blană de urs, cu cap şi gheare, a scos din buzunarul inventatorului 29.000 de dolari, deşi iniţial acesta preconizase suma de 2.500 de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente