(VIDEO) Real învinge din nou Barcelona; Goluri superbe și posesie mai bună după 9 ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid şi-a adjudecat Supercupa Spaniei pentru a zecea oară în istorie, după ce s-a impus și pe teren propriu în returul cu Barcelona.

După 3-1 pe Camp Nou, „galacticii” au strălucit şi în returul de acasă contra marii rivale Barcelona, iarAsensio a avut nevoie de doar patru minute pentru a deschide scorul, cu un șut senzațional.

Barca a dat semne că poate reveni în meci: Suarez a încercat o execuţie spectaculoasă, iar Messi s-a încurcat în duel unu la unu cu Navas.

Real a pus din nou presiune pe final de repriză. Vasquez a nimerit bara, iar Benzema a dus scorul la 2-0. A fost a noua reuşită a francezului în duelurile cu Barcelona.
În repriza secundă Barcelona s-a apropiat mai periculos de poartă, dar nu a putut marca.

În minutul 85, catalanii au mai primit o lovitură: Suarez s-a accidentat și este incert pentru meciul din prima etapă a campionatului Spaniei, cu Betis. Uruguayanul a rămas însă pe teren, pentru că Ernesto Valverde epuizase schimbările.

S-a terminat 2-0 pentru Real Madrid, care a câştigat al şaptelea trofeu sub comanda lui Zinedine Zidane.

Acest meci a fost primul după 38 de Clasico consecutive când Real a avut o posesie mai bună decât Barcelona. Ultima dată s-a întâmplat în 2008, când Real se impunea pe teren propriu cu 4:1.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...