Locurile unde ar putea fi utilizat pavajul de granit scos de pe Ştefan cel Mare. Propunerile orăşenilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pavajul de granit scos din faţa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” şi a Sălii cu Orgă, de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt ar putea ajunge pe aleile unuia din parcurile capitalei, pe trotuare sau falezele lacurilor din oraş. Acestea sunt propunerile chişinăuienilor care au răspuns apelului consilierului municipal din partea „Partidului Nostru” Ilian Caşu privind locul în care ar putea fi utilizate pavelele din granit. Opiniile adunate de acesta au fost transmise astăzi primarului interimar al capitalei Nistor Grozavu, prin intermediul unei scrisori.

„Iată, Stimaţi Chişinăuieni, am transmis oficial primăriei propunerile voastre unde ar putea fi folosit pavajul de granit scos de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi depozitat la Mesager 14. Vă mulţumim că vă pasă!”, a scris Caşu pe pagina sa de Facebook prezentând şi o poză a scrisorii adresate primarului interimar.

Vedeţi şi: (VIDEO) Consilierul municipal Ilian Caşu, pe urmele pavajului „dispărut”. Ce se întâmplă cu acesta după ce este scos de pe trotuar

Potrivit acesteia, în urma consultărilor de pe Facebook, chişinăuienii au propus utilizarea pavajului pe următoarele adrese:

  1. Parcul Râşcani;
  2. Căile pietonale în Parcul Zaikin;
  3. Aleea de pe Mircea cel Bătrân;
  4. Falezele lacurilor din oraş;
  5. Scuarul Onisifor Ghibu;
  6. În preajma muzeului Puşkin;
  7. Trotuare în parcul Alunelul;
  8. Trotuare bulevardul Moscovei.

Ilian Caşu a solicitat Comisiei care va examina reutilizarea pavajului de granit să o facă într-o manieră cât se poate de transparentă şi în baza unor criterii clare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...