(foto) 10 activități pe care orice fan Game of Thrones trebuie să le facă sau cum să reziști tentației de a privi episodul piratat

got
Foto: Highsnobiety

Game of Thrones devine din ce în ce mai piratat, iar episoadele își fac apariția pe internet din ce în ce mai des. Deși tentația este enormă, HBO îndeamnă fanii să lupte cu aceasta și să aștepte apariția oficială a episodului în seara de luni. Iată cu ce îți poți umple timpul, atât timp cât aștepți episodul.

#Reprivește episoadele de până acum

În total au apărut 65 de episoade din cele 7 sezoane. Durata media a unui episod este de 55 de minute. Astfel 65×55= 3 575 de minute în total, ceea ce face circa 59 de ore 40 de minute, deci aproximativ 2 zile și jumătate.

Aceste calcule nu prevăd pauzele pentru somn și dejun, prânz și cină. Dacă le folosești pe acestea, poți să ai noroc și să întinzi durata maratonului până la 4 zile.

got
The 2nd Screen

#Crează un blog despre GoT

Dacă nu va avea succesul dorit, cel puțin vei fi sigur că poți pierde ore bune, amenajându-l.

got
HBO

#Devino specialist în dragoni

Surprinzător, dar Dracarys nu este unicul lucru care îi caracterizează pe dragoni, iar mama dragonilor nu este, de fapt, pământean.

Got
Gizmodo Australia

#Citește și recitește teoriile fanilor despre episodul următor

În fiecare zi apar sute de teorii pe bloguri, iar cele mai bune și plauzibile sunt publicate pe rețele sociale și site-uri de știri. Urmărește-le!

#Scrie și rescrie teorii despre episodul următor

Dacă nu găsești una cu adevărat bună, scrie tu, poate a ta va fi acea preluată de adevărații fani.

GoT
South Park Studios – Comedy Central

#Învață să interpretezi cântecul din intro

Ai un insturment muzical? Felicitări, oficial ai posibilitatea (și timpul) să interpretezi muzica din intro-ul serialului și să îți uimești prietenii.

#Crează-ți pelerina lui Jon Snow

A fost dezvăluit că pelerina lui și a multor alte personaje au fost făcute din covoare IKEA. Aceleași covoare pot fi găsite oriunde pe piață, iar IKEA deja a și publicat un ghid cum să le faci.

got
Bored Panda

#Privește acest video „Doom of Valyria”

#Călătorește în una din locațiile unde este filmat noul sezon

Principala locație este un castel, care se află pe malurile Guadalquivirului și poate fi explorat pe o croazieră fluvială și datează din secolul al VIII-lea, când maurii au condus acest colț al Europei.

got
Ireland

# Învață arborele genealogic GoT

Dacă chiar dorești să pierzi tot timpul, învață arborii genealogici ai tuturor.

got
stuffpoint.com

#Bonus: Participă la concursul Valar Morghulis: Ghicește ce personaje din Game of Thrones  vor muri în sezonul 7 și câștigă premii.
 got

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente