Un angajat al unei misiuni diplomatice la Chișinău ar fi fost agresat de 3 necunoscuți: Cearta s-a iscat de la un loc de parcare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetățean străin, angajat al unei misiuni diplomatice la Chișinău ar fi fost maltratat de 3 necunoscuți pe teritoriul unei staţii peco din sectorul Botanica. Conflictul s-a iscat de la un loc de parcare, iar indivizii riscă până la 5 ani de închisoare.

Incidentul a avut loc în jurul orei 00.35, iar la faţa locului a intervenit imediat polițiștii, pentru documentarea tuturor cricumstanţelor. Respectiv, conform datelor constatate la locul incidentului, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 34 ani, angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău, care ar fi fost agresat fizic de către 3 indivizi necunoscuţi.

Conform informaţiilor acumulate, agresorii ar fi iniţiat conflictul cu victima, din cauza unui loc de parcare a automobilului în adiacentul staţiei peco.

Ulterior, indivizii au urcat într-un automobil şi au fugit într-o direcţiei necunoscută. Astfel, ofiţerii de investigaţii au identificat şi reţinut 3 bănuiţi în acest caz, care s-au dovedit a fi originari din raioanele Hânceşti, Ştefan-Vodă şi Chişinău, cu vârstele cuprinse între 22 şi 27 de ani.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru huliganism.

Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15.000 lei la 27.000 lei sau închisoare de până la 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...