Angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău, agresat fizic de trei indivizi pe teritoriul unei staţii PECO// VIDEO

Un bărbat în vârstă de 34 ani, angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău, a fost agresat fizic de către trei indivizi. Incidentul a avut loc în jurul orei 00.35, pe teritoriul unei staţii PECO din sectorul Botanica. Oamenii legii au reţinut “pe urme fierbinţi” trei bărbaţi originari din raioanele Hânceşti, Ştefan-Vodă şi Chişinău.

Astfel, poliţiştii sectorului Botanica au fost alertaţi despre un conflict iscat dintre nişte persoane agresive, care ar fi maltratat fizic un cetăţean străin, pe teritoriul unei staţii PECO din sectorul Botanica. Incidentul a avut loc în jurul orei 00.35, iar la faţa locului a intervenit imediat grupa operativă din cadrul Inspectoratului, pentru documentarea tuturor cricumstanţelor.

Respectiv, conform datelor constatate la locul incidentului, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 34 ani, angajat al unei misiuni diplomatice la Chişinău, care a fost agresat fizic de către trei indivizi necunoscuţi.

Conform informaţiilor acumulate, agresorii ar fi iniţiat conflictul cu victima, din cauza unui loc de parcare a automobilului în adiacentul staţiei PECO. Ulterior, indivizii au urcat într-un automobil şi au fugit într-o direcţiei necunoscută. Astfel, ofiţerii de investigaţii au identificat şi reţinut trei bănuiţi în acest caz, care s-au dovedit a fi originari din raioanele Hânceşti, Ştefan-Vodă şi Chişinău, cu vârstele cuprinse între 22 ani şi 27 ani.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru huliganism.

Dacă vinovăţia lor va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 27 000 lei sau închisoare de până la 5 ani.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.