(video) Episodul 6 din sezonul 7 Game of Thrones este deja pe Internet din cauza unei greșeli comise de HBO Spania

GoT
Foto: Picture Joliet

În prezent, Game of Thrones este cel mai popular, dar și cel mai piratat serial din lume, iar scurgerile de scene și episoade din ultimul sezon al producției continuă. De data aceasta însă, nu este succesul hackerilor, ci o greșeală a companiei.

Episodul al 6-lea a fost scurs, iar cel mai surprinzător este că se crede că a fost difuzat „din greșeală” pe HBO Spania timp de o oră. Însă nu este clar dacă această scurgere este legată în vreun fel de hackul cibernetic făcut recent de o persoană anonimă care folosește porecla „Little.Finger66”. Acest hack a inclus și furtul a mii de documente interne și a raportat scurgeri de mai multe programe HBO.

Scurgerea a fost urmărită la biroul Prime Focus Technologies din Bengaluru. Compania este implicată în conținutul digital al seriei pentru Hotstar.

Fanii au împărtășit clipurile video pe toate rețelele sociale. Se crede că unul dintre utilizatorii Instagram a difuzat întregul episod prin livestream.

După ce ultimele episoade din sezonul al 7-lea au fost publicate mai devreme de timp, patru persoane din Mumbai au fost arestate din această cauză. Aceștia sunt toți actuali sau foști angajați ai unei firme care gestionează datele pentru Star India, partenerul HBO pentru televiziunea cu plată din India. Suspecții sunt acuzați de infracțiuni de încredere și de infracțiuni legate de computere.

 

snow
indiantimes.in

Echipa #diez vă recomandă să rezistați tentației și să nu piratați seria difuzată „din greșeală” pe Internet. Până la lansarea oficială au mai rămas doar cinci zile! Alegeți să urmăriți serialul din sursele oficiale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente