Grow Me Up lansează un curs dedicat doar băieților. Înscrie-te la proiect și află totul despre dezvoltare personală și etică

mainnn

Grow Me Up anunță că, pe lângă cele trei cursuri accesibile doar pentru fete, există și un alt curs, la care pot aplica toți băieții cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani.

La fel ca și în cazul fetelor, aceste sesiuni vor fi oferite de specialiști în domeniu, profesioniști cu renume, psihologi și oameni de afaceri. Organizatorii promit un program divers și intrigant, iar temele care urmează a fi abordate sunt: educația sexuală, etica, scrierea unui CV reușit și multe altele.

„Această schimbare este determinată de numărul mare de solicitări pe care le-am avut din partea băieților, referitor la participarea în cadrul academiei Grow Me Up. Interesul pe care l-au manifestat față de trainingurile, workshopurile și offline-urile pe care le propunem ne-a convins să facem și acest pas”, spun organizatorii.

Locurile sunt limitate. Dacă vreți să participați la proiect, înscrieți-vă cât mai curând, completând acest formular. Toate informațiile despre edițiile precedente ale proiectului, le găsiți pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente