Recomandări de evenimente pentru o zi caldă de miercuri, 16 august

evenimente
Foto: Rawpixel.com

Miercuri, aparent o zi obișnuită, însă noi știm că lucrurile frumoase încep să se întâmple atunci când cunoști oameni noi. Ai putea să-i întâlnești mergând la evenimente drăguțe, iar pentru aceasta noi îți sărim în ajutor cu câteva recomandări pentru această zi din mijlocul săptămânii.

#1. Școala Dezbaterilor, ediția Junior 2

Proiectul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani și are scopul de a instrui și a ajuta picii să se acomodeze în lumea dezbaterilor. În ediția a doua a Școlii Dezbaterilor vă așteaptă și mai multe surprize interesante. Copiii vor avea parte de o deschidere interactivă în prima zi a proiectului, după care vor urma 2 zile intensive de traininguri ce vor dura de la ora 10:00 până la 16:00. Prețul pentru cele 3 zile de proiect + Bonus Training „Cum să lucrezi eficient în echipă” este de 250 de lei, achitarea efectuându-se la ceremonia de deschidere. Detalii aflați aici.

 

#2. Orașul și Culturile Lui – Ce fel de flori avem

Céline Brunko și Moritz Holenstein au devenit interesați de Chișinău în timpul ultimei lor vizite la Zilele Spațiului Public în 2016 și respectiv au decis să conducă un proiect de cercetare asupra intereselor comune. Proiectul „What kind of flowers do you have?” („Ce fel de flori avem?”) abordează diferențele culturale și o perspectivă subiectivă asupra Chișinăului. Punctul de start al proiectului este interesul în planificarea urbană, arhitectură și spațiul public raportate la diversitatea pe care o oferă orașul Chișinău și identitatea sa unică. Céline și Moritz vor face o prezentare și vor genera o discuție la acest subiect miercuri, pe 16 August începând cu ora 19:00. Proiectul finalizat va fi expus sub forma unei video proiecții și într-o publicație la sfârșitul acestui an. Evenimentul începe la ora 19:00, la Zpaţiu (Casa Zemstvei Guberniale, str. Al. Şciusev 103, Chişinău). Detalii puteți afla aici.

 

#3. Вечер джазовой музыки в ЕКЦ „Кедем”

De la ora 18:30 vino pe strada Eugen Doga 5 pentru un concert de jazz. Intrarea este 30 de lei. Urmăriți detaliile aici.

 

#4. Seminar Nr.7 – Anxietatea și depășirea fricilor

Ștefan Popv organizează un nou seminar. De data aceasta, tematica este anxietatea și depășirea fricilor. Evenimentul are loc la centrul Ascending. Detaliile pot fi urmărite aici.

 

#5. Milonga de Cafea

La Coffemolka (str. Eminescu 72) se organizează o seară de tango argentinian. Dacă ai măcar un pic de pasiune în minte și suflet, vino să-ți descoperi sau să-ți lustruiești talentul de dansator. Evenimentul începe la ora 20.00. Detalii puteți afla aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente