Guardiola a cerut transferul verii la City

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pep Guardiola vrea să facă totul pentru transferul lui Alexis Sanchez la Manchester City. Fostul antrenor al Barcelonei a avut un mesaj clar pentru șefii lui City, în care le-a cerut acestora să facă orice sacrificiu pentru transferul chilianului.

În aceste condiții, gruparea din Manchester va face cât de curând o ofertă de 65 de milioane de euro pentru vedeta lui Arsenal, care ezită să-și prelungească înțelegerea cu londonezii.

Conform presei din Anglia, Alexis Sanchez le-a transmis oficialilor lui Arsenal că salariul săptămânal de la care ar fi dispus să negocieze o eventuală prelungire a contractului cu tunarii este de minim 300.000 de lire. Asta înseamnă cel puțin 17,5 milioane de euro pe an.

Precedenta ofertă a tunarilor a fost de 225.000 de lire pe săptămână, iar cu tot cu bonusuri suma ar fi ajuns la 275.000 de lire, adică aproximativ 13 milioane de euro.

Alexis Sanchez a ajuns în 2014 la Arsenal, atunci când ”tunarii” l-au transferat cu 42,5 milioane de euro, de la Barcelona. În această vară, atacantul a mai fost dorit și de Paris Saint-Germain.

440.000 de euro pe săptămână îi oferă City lui Alexis Sanchez


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...