Cadavrul unui bărbat din Chişinău stă de aproape o lună la morgă: Nicio rudă nu a venit să-l ia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cadavrul unui bărbat de 65 de ani din capitală stă de aproape o lună la Centrul de Medicină Legală, iar până acum nicio persoană nu a venit să ridice corpul neînsufleţit al acestuia. Autorităţile solicită ca persoanele care îl cunosc pe bărbat să se adreseze la poliţie.

În noaptea de 21 iunie curent, aproximativ la ora 00.45, dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a fost informat despre producerea unu accident rutier pe şoseaua Balcani, în urma căruia a decedat un pieton. În urma cercetărilor demarate la faţa locului de către membrii grupei operative, s-a constatat că, un bărbat în vârstă de 65 ani a traversat carosabilul neregulamentar, fiind tamponat de un automobil de model ”Toyota Land Cruiser”, condus de o locuitoare a raionului Ialoveni. Din cauza leziunilor corporale garve provocate, bărbatul a decedat la faţa locului.

Astfel, a fost iniţiată o cauză penală în cadrul căreia sunt demarate acţiuni de urmărire penală, în contextul stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea rudelor decedatului, întrucât nimeni nu s-au adresat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Bărbatul s-a dovedit a fi Vladimir Echim, domiciliat pe strada Munceşti 326 ”A” din sectorul Botanica.

În acest context rudele bărbatului sunt solicitate să se prezinte la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, din strada Tighina 6, sau să telefoneze la numărul de contact: 0 22 254-772 / 0 798 08 707.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...