(VIDEO) Alte raiduri „Fulger” în 3 localuri din Chișinău: Ce nereguli au fost depistate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai multe nereguli au fost depistate în 3 localuri dintr-un centru comercial din capitală. Administratorii riscă amenzi de circa 15 mii de lei.

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău şi poliţiştii sectorului Râşcani, cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a IGP au descins verificări specializate în alte 3 localuri dintr-un centru comercial din capitală.

Scopul activităţilor demarate este prevenirea infracţiunilor patrimoniale, asigurarea ordinei publice, precum şi respectarea drepturilor consumatorilor.

Astfel, la solicitările legale ale poliţiştilor de a prezenta toate actele obligatorii ce permit desfăşurarea activităţilor, factorii de decizie se încurcau în declaraţii.

Urmare a verificărilor desfăşurate s-a depistat deficite de surse băneşti în aparatele de casă şi control, încălcarea regulilor de întocmire a meniurilor, persoane angajate în câmpul muncii în lipsa contractelor de muncă, precum şi lipsa documentelor de provenienţă a mărfurile expuse spre vânzare.

Materialul probatoriu acumulat de către forţele de ordine urmează a fi examinat conform legii, iar administratorii riscă amenzi în mărime de până la 15.000 lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...