Cum au de gând să protesteze 80 de mii de suporteri ai Realului față de arbitrajul din meciul tur cu Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Finalul cu scandal din turul Supercupei Spaniei, cauzat de eliminarea lui Cristiano Ronaldo, va avea ecouri și în returul de la Madrid, care se va juca în noaptea de miercuri spre joi (16-17 august), de la ora 00:00. Fanii Realului au ales în mod simbolic minutul 7 pentru un protest anunțat în timpul meciului cu Barcelona.

Duminică, Ronaldo a început rezervă, dar când a intrat și-a făcut simțită prezența. A readus Realul în avantaj cu un gol superb în minutul 80, când a primit și cartonaș galben pentru că a celebrat reușita dându-și tricoul jos, iar peste două minute a căzut în careu de lângă Umtiti și arbitrul i-a arătat și al doilea avertisment, considerând că a simulat. Suspendat automat pentru returul Supercupei Spaniei, starul lusitan a primit încă 4 meciuri suspendare, pentru că a împins arbitrul după decizia de a-l trimite la vestiare.

Real a anunțat că va face apel împotriva suspendării, în speranța că îl va avea pe teren pe Cristiano Ronaldo chiar la retur. Șansele sunt foarte mici ca demersul lor să aibă succes, dar fanii nu vor ceda. Au anunțat deja un protest de proporții, chiar în timpul meciului.

Jose Maria Sanchez Martinez va fi centralul manșei secunde din Supercupa Spaniei și nu va avea viață ușoară. În minutul 7, fanii de pe Santiago Bernabeu au anunțat un protest la adresa arbitrajului, alegând în mod simbolic minutul 7, reprezentând și numărul lui Cristiano Ronaldo. În acel moment, zecile de mii de oameni din tribunele arenei madrilene (care are o capacitate totală de 81.000 de locuri) vor flutura batiste albe, în semn de dezaprobare față de arbitrajul de duminică.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...