15:18:18 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Tom Cruise a fost rănit în cadrul unor filmări pentru pelicula Misiune: Imposibilă 6

Monden 14.08.2017 18:00 Vizualizări2461 Autor: Ziarul National


Actorul Tom Cruise s-a rănit în timpul unor casacadorii pentru filmul Misiune: Imposibilă 6, înregistrările video surprinzând un accident survenit în timpul unei sărituri la înălţime, scrie Daily Mail, transmite mediafax.ro.

Filmările apărute în presă îl arată pe Cruise, în vârstă de 55 de ani, cum ia un salt gigantic de pe o platformă, cu scopul de a ateriza pe un acoperiş. Din păcate, actorul ratează aterizarea şi se izbeşte cu pieptul de margine. Cu toate că reuşeşte să se ridice şi să facă câţiva paşi, schiopătând, el este văzut cum îngenunchează, vizibil afectat de impact.

Nu se cunosc încă dimensiunile rănilor sale. Cu toate acestea, cascadoriile de acest tip amintesc de sacrificiile pe care le fac nu de puţine ori atât cascadorii, cât şi actorii din filmele care ne plac atât de mult.

CEO-ul Skydance Media, David Ellison, a dezvăluit că Tom va realiza în noul film cele mai spectaculoase cascadorii din cariera sa: "Ceea ce Tom face în acest film cred că va întrece tot ce a fost înainte. Este incredibil, s-a antrenat timp de un an. Lumea va rămâne cu gura căscată".

În Misiune: Imposibilă 6, Cruise va juca alături de Vanessa Kirby, în vârstă de 26 de ani. Tom Cruise, în rolul agentului Ethan Hunt, pare să fie mai fermecător ca niciodată. El a fost cel care a dorit foarte mult ca Vanessa Kirby să joace în acest film, după ce a văzut-o în rolul Prinţesei Margareta, în serialul The Crown al celor de la Netflix, notează InTouch Weekly.

Cei doi s-au înţeles de minune din momentul în care au început să filmeze pentru Misiune: Imposibilă 6. Mai mult, Tom pare să privească serios spre un viitor alături de Kirby. Potrivit unor surse apropiate, aceasta va fi următoarea doamnă Cruise.

Tom a spus unuia dintre producătorii MI că este complet cucerit de şarmul şi eleganţa lui Kirby", scrie US Magazine.

Alături de Tom şi Vanessa, din distribuţia Misiune: Imposibilă 6 vor mai face parte Simon Pegg, Rebecca Ferguson şi Jeremy Renner.


Stiri relevante
Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md