Coutinho refuză să mai joace la Liverpool; Va fi noul Neymar?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Philippe Coutinho nu a fost convocat de antrenorul Jurgen Klopp pentru meciul pe care Liverpool îl va disputa în deplasare cu formaţia germană Hoffenheim, din manşa I a play-off-ului preliminariilor Ligii Campionilor. Presa catalană anunţă că transferul jucătorului brazilian la FC Barcelona este iminent.

FC Barcelona se află în căutarea unui înlocuitor pentru Neymar, care a plecat pentru 222 de milioane de euro la Paris Saint-Germain, ţinta principală a catalanilor fiind Coutinho. Însă gruparea engleză a refuzat până acum ofertele făcute de Barcelona, ultima fiind de o sută de milioane de euro.

În schimb, Coutinho le cere conducătorilor lui Liverpool să fie lăsat să plece la Barcelona. El are contract cu Liverpool până în 2022, fără clauză de reziliere.

Internaţionalul brazilian de 25 de ani nu a evoluat, week-end-ul trecut, în meciul de campionat cu Watford, versiunea oficială fiind că a suferit o accidentare la spate.

FC Barcelona a anunţat, luni, transferul internaţionalului brazilian Paulinho de la gruparea chineză Guangzhou Evergrande, pentru care a plătit suma de 40 de milioane de euro.

Acesta este primul transfer efectuat de Barcelona după a încasat banii pe Neymar.

În vârstă de 29 de ani, Paulinho va avea o clauză de reziliere a contractului de 120 de milioane de euro. El va efectua, joi, vizita medicală, după care va fi prezentat oficial.

Mundo Deportivo scrie că FC Barcelona doreşte să-l prezinte joi şi pe Coutinho.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...