Oficial: Barcelona a făcut primul transfer important al verii: 40 de milioane pentru un jucător din China

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ceea ce a fost anunţat în ultimele zile a fost făcut oficial de site-ul Barcelonei: Paulinho a semnat cu echipa de pe Camp Nou, iar catalanii vor plăti 40 de milioane de euro pentru aducerea brazilianului de 29 de ani.

„FC Barcelona şi Guangzhou Evergrande au ajuns la un acord pentru transferul lui Paulinho, pentru 40 de milioane de euro. Clauza de reziliere a contractului e fixată la 120 de milioane de euro.

Paulinho va efectua vizita medicală joi şi atunci va şi semna contractul, urmând să fie prezentat în aceeaşi zi”, se arată pe site-ul Barcelonei.

„Bine ai venit la Barcelona. Îţi doresc mult noroc în această nouă etapă a vieţii tale. Sunt sigur că ai făcut o alegere bună. Dumnezeu să te binecuvânteze”, fusese şi mesajul prin care Rivaldo anunţa mutarea încă din această dimineaţă.

41 de meciuri și 9 goluri are Paulinho la naționala mare a Braziliei, pentru care a debutat în 2011 și alături de care a participat la Cupa Mondială din 2014.

6 trofee a câștigat Paulinho alături de Guangzhou Evergrande: Liga Campionilor Asiei (2015), două titluri de campion în China (2015, 2016), Cupa Chinei (2016) și două Supercupe ale Chinei (2016, 2017).

14 milioane de euro a costat transferul lui Paulinho de la Tottenham la Guangzhou Evergrande, în vara lui 2015.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...