Mitropolitul Vladimir a decorat un grup de diplomați de la Ambasada Austriei în Chișinău

Mitropolit Vladimir a decorat astăzi un grup de diplomați din cadrul Ambasadei Austriei în Chișinău. Distincţiile au fost acordate pentru susținerea și spirjinul acordat în cadrul proiectelor sociale desfășurate în cadrul parohiei Criuleni.

Dilomații au fost decorați cu distincții bisericești, după cum urmează:

Gero Stuller  – Medalia „Sf. Binecredincios Ștefan cel Mare”.

Rudolf Kirisits – Medalia „Sf. Binecredincios Ștefan cel Mare”.

Ion Gore  – Medalia comemorativă „Mitropolitul Gavriil Bănulescu-Bodoni”.

Mitropolitul a mulţumit celor decorați pentru bunăvoinţa şi eforturile lor, exprimându-şi speranţa că şi în continuare, cu acelaşi zel vor da dovadă de fapte bune şi binecuvântate.

Oaspeţii au dat asigurări că şi de acum înainte vor ajuta la implementarea proiectelor sociale desfășurate de către Biserică.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.