Ai între 7 și 17 ani? Vino la un workshop de graffiti și află cum poți să transformi un perete gol într-o lume colorată

20476354_1106391239462759_1418341771193604660_n

Dacă ai între 7-17 ani, ești plin de energie, pasiune pentru culori și vrei să știi tot ce înseamnă street art, vino la Atelilerul de Graffiti, organizat de iHub în parteneriat cu UnArtOraș.

Vara este perioada exact potrivită pentru a petrece timpul distractiv, învățând în același timp un domeniu atât de creativ și estet – graffitiul. La data de 26 august, între orele 13.00-16.00, ești așteptat la iHUB Chișinău să înveți de la cei mai buni artiști stradali cum să faci un joc al culorilor și să-l aplici în practică.

Prima parte a atelierului va fi una introductivă: vei învăța tehnici și metode folosite în graffiti și, de asemenea, vei primi multe sfaturi utile. În partea a doua a atelierului, vei putea aplica în practică cele învățate anterior. La worshop, vei primi mai multe sprayuri de vopsea și vei încerca să picteze pe pereți.

Scopul acestui atelier este să-ți dezvolte părțile creative și tehnice ale tinerilor. Vei avea posibilitatea să înveți câteva metode și tehnici simple de a-ți exprima imaginația prin pictură.

Toate detaliile despre workshop, le găsești pe pagina de facebook al evenimentului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente