12:55:00 25.04.2024
Stiri

Dodon DEMONTEAZĂ MINCIUNA „prietenului” Rogozin: Ce a descoperit astăzi la poligonul de la Bulboaca

Politică 14.08.2017 14:04 Vizualizări3690 Autor: Ziarul National
Dodon DEMONTEAZĂ MINCIUNA „prietenului” Rogozin: Ce a descoperit astăzi la poligonul de la Bulboaca


Așa cum a promis, președintele Igor Dodon a mers astăzi în inspecție la poligonul de la Bulboaca, acolo unde, potrivit vicepremierului rus, interzis în R. Moldova, Dmitri Rogozin, americanii ar contrui obiective militare ca să pregătească militari pentru a ataca Transnistria.

„Am constatat că activitățile la poligon se desfășoară conform programului obișnuit. Are loc reparația unor cazarme pentru soldați și a infrastructurii de pe poligon. Nu am depistat careva lucrări de ordin militar dubioase care ar putea duce la destabilizarea situației din Zona de Securitate sau implicarea unor forțe militare din afara țării, așa cum s-a speculat”, a spus Dodon astăzi, în cadrul unui briefing de presă.

CITIȚI și Dodon răspunde cu gura rușilor. Spune că va BLOCA intenția americanilor de a construi „mai multe OBIECTIVE militare” la Bulboaca

Acesta a refuzat să facă referire direct la declarațiile lui Rogozin, dar a agăugat faptul că a atenționat ofițerii că R. Moldova „nu va face parte din niciun bloc militar” și „Chișinăul nu vrea să atace militar pe nimeni”.

„În cazul în care Guvernul de la Chișinău și majoritatea parlamentară, ghidați din afara țării, vor încerca să se implice într-un conflict regional, să destabilizeze R. Moldova, atunci, în calitate de președinte și împreună cu poporul, vom fi nevoiți să demolăm această guvernare, inclusiv prin convocarea marii adunări naționale sau prin proteste non-stop”, a amenințat Dodon.

CITIȚI și SUA va construi „obiective militare” la Bulboaca? Răspunsul Ministerului Apărării de la Chișinău care neagă informațiile din presa rusă

Șeful statului a mai spus că va bloca orice acțiune de acest fel și că nu va permite militarilor moldoveni să participe la exerciții militare internaționale până la numirea unui ministru „profesionist” al Apărării.

CITIȚI și Dodon, acționat în JUDECATĂ de un lider de partid: „Vizează subminarea sistemului de apărare națională a Republicii Moldova”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md