Gustar 2017: Corturi, cer înstelat și distracție… Iată tot ce trebuie să știi despre zona de camping din acest an

Foto: Nicu Bînzari

Cel mai incendiar festival al anului se apropie cu pași rapizi. În mai puțin de 5 zile va începe distracția mare, iar pentru a-ți ușura pregătirile, ți-am adus lista tuturor detaliilor pe care trebuie să le știi înainte de a intra în zona de camping.

# Cazarea în camping este posibilă începând cu data de 18 august, ora 18:00 și va dura până la 19 august, ora 20:00.

# Campingul se împarte în 3 zone:
Family – unde distracția este permisă până la ora 23:00.
Friends – aici se vor aduna cei mai buni prieteni. Orele de liniște aici sunt de la 00:00 până la 07:00.
Youth – zona fără de somn până la orele 01:00 ale dimineții.

# Dacă îți făceai griji despre duș, campingul este dotat cu bio-veceuri, robinete cu apă și cabine de duș, care vor funcționa conform unui orar prestabilit.

# Cazarea în camping este inclusa în costul biletului pentru 2 zile. Dar chiar dacă ai cumpărat bilet numai pentru o zi, poți achiziționa acces pentru camping la intrarea în zonă.

# Sunt strict interzise rugurile și prepararea mâncării la foc pe teritoriul festivalului și a rezervației. Camperii pot găti cu ajutorul arzătoarelor de gaz.

# În cazul încălcării regulamentului zonei camping, organizatorii își rezervă dreptul de a elimina persoana/persoanele vizate de pe teritoriul festivalului, fără posibilitatea revenirii la festival și fără rambursarea costurilor pentru bilet.

# În camping va funcționa, în regim non-stop, un info-point cu denumirea „Primăria”, unde vei găsi răspuns la orice întrebare. De asemenea, există în permanență o echipă de asistență tehnică care vă poate ajuta

# Aflarea pe teritoriul campingului este permisă până la data de 21 august, ora 10:00.
În afara zonei de camping, Gustar dispune și de 11 altele. Aici poți afla detalii despre ele sau despre întregul festival.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente