(foto) Hainele brandurilor autohtone, promovate la cele mai importante evenimente de modă din SUA, în luna august

20621157_1405118102912176_2733841913231396843_n
Foto: Facebook/Embassy of the Republic of Moldova to the USA

Este o lună de bun augur pentru reprezentanții mai multor branduri autohtone. Cu suportul consilierul Ambasadei RM de la Washington, Liliana Gutan, câțiva designeri din Moldova au ocazia să-și reprezinte creațiile la evenimente importante de modă din SUA.

Prin urmare, în perioada 5-9 august 2017, produsele brandurilor GeorgetteJulia Allert, ArtizanaO’devalle și Vivi Art Boutique au fost expuse la expoziția internațională MODA de la New York.

Photo Credit: Instagram/Stela Jemna, Facebook/Embassy of the Republic of Moldova to the USA

Concomitent, doi designeri din Moldova au fost promovați pentru participare la cele mai importante evenimentele specializate din Washington D.C., New York și Los Angeles.  Moldova va participa și la importanta expoziția MAGIC din Las Vegas (14-16 august).

Totodată, designerii Julia Allert și Violette Bassoc (Raquette), au fost susținute de consilierul Liliana Gutan, pentru a fi incluse la prestigiosul program al Departamentului Comerțului SUA întitulat „SABIT”. Acesta este un program special de formare profesională în domeniul afacerilor, care dezvoltă parteneriate și oferă asistență tehnică prin formarea unor lideri de afaceri în practicile comerciale din S.U.A.

Celor doi designeri le-a fost oferită valoroasa oportunitate de a participa pe parcursul a 3 săptămâni la seminare, conferințe și întâlniri de formare a liderilor de afaceri internaționale și transnaționale.

Photo Credit: Facebook/Liliana Gutan
Photo Credit: Facebook/Liliana Gutan
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente