Actualitate

Un bărbat şi-a înjunghiat copilul de cinci ani, apoi a intrat cu maşina într-un copac

Nicolae Pârcălăbescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul a intrat în cameră peste copilul lui în vârstă de cinci ani, care dormea, i-a aplicat două lovituri în abdomen cu un cuţit, după care a încercat să-l strângă de gât.

Copilul se afla la bunicii lui din partea tatălui, din comuna Fitioneşti, judeţul Vrancea.

„Mama copilului era în Bucureşti. Copilul era cu bunicii la ţară şi tatăl lui a mers să-l vadă pe copil sâmbătă, când s-a întâmplat nenorocirea. Se pare că fondul acestui conflict este tocmai relaţia tensionată dintre tatăl şi mama copilului. Introdusese divorţ mama şi i-ar fi spus că o să-i ia copilul şi l-ar fi afectat foarte mult”, a spus Nicolae Pârcălăbescu.

Rudele bărbatului au auzit copilul ţipând, au intrat în cameră şi au reuşit să îl îndepărteze pe acesta.

„Bărbatul s-a urcat în maşină şi a intrat în primul copac", a adăugat procurorul de caz.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, a declarat că accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe DN2 L, în apropiere de oraşul Panciu.

„Bărbatul de 37 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă, a lovit un pom. În urma evenimentului a rezultat decesul, era singur în maşină. Este un eveniment rutier cercetat de Serviciul Rutier", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Mediafax 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *