Coechipierii lui Bolt dezvăluie de ce acesta s-a accidentat în ultima sa cursă: „A fost o nebunie, ridicol”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Usain Bolt s-a accidentat la ultima cursă din carieră, finala probei de ştafetă 4 X 100 de metri de la Campionatul Mondial de la Londra, iar unul dintre coechipierii lui Bolt, Yohan Blake, a oferit o posibilă explicaţie pentru finalul nefericit de carieră al celui mai rapid om din lume.

Colegul de la ştafetă al „Fulgerului” Bolt dă vina pe organizatorii competiţiei, care au amânat cu zece minute startul cursei.

„Cursa a început mai târziu, iar noi am fost ţinuţi să aşteptăm 40 de minute. Au fost două ceremonii de premiere înaintea cursei noastre. A fost o nebunie. Noi continuam să ne încălzim şi să aşteptăm. A fost dureros să vedem o adevărată legendă, un mare campion păţind aşa ceva”, a declarat Blake, campion mondial la 100 de metri în 2011 şi omul care i-a predat ştafeta lui Bolt.

Cel care a purtat ştafeta Jamaicăi în primul schimb, Omar McLeod, regretă şi el accidentarea lui Usain Bolt de pe Stadionul Olimpic din Londra.

„A fost dureros. Ne doream enorm ca Usain să ne aducă aurul sau măcar o medalie. A fost ridicol, am aşteptat atât de mult timp startul, am băut două sticle de apă. Usain Bolt a rămas însă în legendă”, a spus McLeod.

Usain Bolt a obţinut doar o medalie de bronz, la 100 de metri, la ultima competiţie din carieră, Campionatul Mondial de la Londra.

Atletul în vârstă de 30 de ani are un palmares impresionant: opt titluri olimpice, la 100, 200 şi ştafeta de 4 X 100 de metri, şi 11 titluri mondiale.

Bolt e deţinătorul recordului mondial în proba de 100 de metri, 9,58 secunde, dar şi al celui la 200 de metri, 19,19 secunde.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...