(foto, video) Ziua internațională a tineretului, celebrată cu fast la Varnița! Tinerii s-au distrat alături de cele mai tari trupe ale momentului

IMG_3553

Tinerii din întreaga lume au sărbătorit, ieri, 12 august, Ziua internațională a tineretului. Cei mai activi tineri din Moldova, dornici de distracție, și-au dat întâlnire la Varnița, Capitala tineretului 2017, acolo unde special pentru ei a fost organizat un program complex cu muzică bună, dansuri, ateliere, expoziții și târguri.

Distracția și voia bună a fost prezentă până seara târziu și asta pentru că pe scenă au evoluat cele mai hot trupe din Moldova: Moldovan National Youth OrchestraAmberTrapsKapushonFlashBlood,Via DacăSillageThe Glimpse și Hi Mum. De asemenea, programul a mai inclus dansuri moderne de la Bboy’s Crew și Sis’n’Bro Team, însă tinerii nu doar au urmărit dansurile, ci s-au implicat și ei, dansând așa de parcă nu i-ar vedea nimeni.

 

 

 

 

 

La sfârșit de eveniment a fost anunțată Capitala tineretului în 2018. Prin urmare, titlul va merge la Cahul în anul ce urmează.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente