Barcelona realizează în sfârșit un transfer: 40 de milioane pentru un mijlocaș din China

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona este pe cale să realizeze primul transfer după ce l-a cedat pe Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro.

Catalanii au rezolvat venirea mijlocaşului central brazilian Paulinho, pentru 40 de milioane de euro, susţin englezii de la Daily Mail, primii care au făcut anunțul.

Paulinho joacă din 2015 în China, la Guangzhou Evergrande, care l-a cumpărat de la Tottenham pentru 14 milioane de euro. Londonezii plătiseră 20 de milioane de euro în 2013 pentru transferul său de la Corinthians.

Sud-americanul a fost încă de la începutul verii una dintre ţintele Barcelonei, care a oferit 20 de milioane de euro pentru transfer la începutul lunii iunie, propunere refuzată de asiatici.

Ernesto Valverde, noul antrenor al catalanilor, a fost cel care a insistat pentru acest transfer, considerându-l pe Paulinho un mijlocaş complet, perfect. El face excelent faza defensivă, deşi în multe momente ajunge la finalizare sau îşi „alimentează” colegii cu pase de gol.

41 de meciuri și 9 goluri are Paulinho la naționala mare a Braziliei, pentru care a debutat în 2011 și alături de care a participat la Cupa Mondială din 2014.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...