Şase rute noi operate de Wizz Air de la Iaşi vor fi valabile din aprilie 2018

wizzair

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi că va continua să îşi extindă operaţiunile din Iaşi şi va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 bazei de la Iaşi începând cu aprilie 2018.

Beauvais (Franţa). Noile rute, alături de creşterea frecvenţelor pe rutele populare spre Milano Bergamo, Tel Aviv şi Roma Fiumicino, sunt parte din programul de vară 2018 WIZZ din Iaşi.

Wizz Air şi-a început operaţiunile de la Aeroportul Internaţional Iaşi în 2013, iar de atunci a investit constant în reţeaua în permanentă dezvoltare, căutând întotdeauna să ofere clienţilor săi mai multe oportunităţi de călătorie cu tarife reduse. Anunţul de azi duce investiţia WIZZ la baza din Iaşi la aproape 200 de milioane USD*, iar în 2018, odată cu creşterea operaţiunilor cu 70%, va oferi în total mai mult de 650.000 de locuri, pe 14 rute, spre 10 ţări. Noua aeronavă va sosi pe 29 aprilie 2018 şi va asigura operarea zborurilor pe şase noi rute din Iaşi, scrie adevarul.ro.

Noile rute WIZZ spre Suedia, Olanda, Grecia şi Danemarca sunt singurele conexiuni directe din Iaşi cu ţările respective. Odată cu sosirea noii aeronave, frecvenţele pe trei dintre cele mai populare curse WIZZ din Iaşi vor creşte la patru/săptămână spre Tel Aviv şi Milano Bergamo şi la trei/săptămână spre Roma Ciampino. Ca urmare a extinderii operaţiunilor sale la două aeronave moderne în 2018, Wizz Air va avea o echipă locală mai mare de 70 de angajaţi, iar noi sesiuni de recrutare au fost deja programate în septembrie, octombrie şi noiembrie, la Iaşi.

Wizz Air a pus în vânzare zborurile din programul de vară 2018 pentru Iaşi. În următoarele două săptămâni, tarifele pentru sezonul de vară, inclusiv noile rute, vor fi disponibile exclusiv membrilor WIZZ Discount Club, iar de pe 25 august 2017 vor fi accesibile tuturor. Pasagerii care îşi planifică vacanţele sau un weekend prelungit din Iaşi pot descoperi din vara anului 2018, 14 destinaţii în 10 ţări din Europa şi în alte regiuni, cu tarife care pornesc de la 85 RON**, inclusiv cele şase rute noi spre Eindhoven, Dortmund, Salonic, Billund, Malmö şi Paris Beauvais. De la începutul lui 2017, peste 193.000 de pasageri s-au bucurat deja de tarifele reduse WIZZ, de sistemul simplu de rezervări şi de serviciile excelente de la bordul aeronavelor spre şi dinspre Iaşi, mai mult cu 130% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

curse

frecvente

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente