Must Fest 2017: Sărbătorim 65 de ani de la fondarea Cricova împreună cu Goran Bregović

3

Pe 7 septembrie, Cricova vă invită la Must Fest 2017, pentru a celebra împreună anotimpul de glorie al viței de vie și frumoasa aniversare de 65 de ani de la fondarea companiei. Festivalul va începe la ora 15:00, la arca de intrare spre Combinatul de Vinuri „Cricova”.

Toți doritorii de a petrece mijlocul săptămânii într-o atmosferă mustoasă și de a întâmpina weekendul pe ritmuri balcanice sunt așteptați cu multe surprize vinicole și activități pentru toate vârstele și gusturile!

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu un pahar de vin tânăr la porțile festivalului, iar de acolo va începe adevărata sărbătoare, care va include diverse zone potrivite pentru cei mari și mici.

În cadrul evenimentului, oaspeții vor deveni martorii unui alai cu adevărat domnesc, din care vor face parte domniţe și flăcăi în port popular. Ei vor însoţi cele trei regine ale festivalului: Feteasca Albă, Feteasca Neagră și Feteasca Regală, iar toţi împreună vor servi oaspeţii cu must delicios și vor invita să cânte și să danseze împreună cu ei, dar și să participate la concursuri distractive.

1 (1)

În premieră, școlile vinului, care au devenit deja o tradiție frumoasă a evenimentelor marca Cricova, vor fi organizate în mijlocul podgoriilor. Cei mai de vază somelieri din ţară vor întâmpina oaspeții cu vinuri alese și cu lecții captivante despre arta servirii a licorii bahice.

Concursuri tematice, ateliere de creație, jocuri vinicole și posibilitatea de a zdrobi strugurii la viteză și încă multe altele vă așteaptă la cel mai mustos festival al toamnei.

Pentru copii va fi amenajată o zonă specială, unde educatorii noștri vor avea grijă să le ocupe timpul interesant și util.

Pe lângă amintiri extraordinare pentru un an întreg, vizitatorii vor putea pleca de la festival cu multe cadouri pentru cei dragi, profitând din plin de târgul de artizanat de la cei mai buni meșteri populari din Moldova.

Iar când soarele se va ascunde după renumitele podgorii Cricova, festivalul Must Fest va culmina cu un concert grandios a legendarului Goran Bregović și Wedding and Funeral Orchestra.

Preț bilete:

promo price

Atenție: Preț promoțional în perioada 11-13 august

Preț: 300 lei

Preț până la 5 septembrie: 350 lei

Preț din 5 septembrie: 400 lei

Biletele pot fi procurate aici și aici. Toate detaliile despre eveniment, le găsiți pe facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente