(VIDEO) Năstase acuză noi provocări din partea lui Plahotniuc: „Am reușit să le dejucăm intențiile criminale”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a acuzat noi „provocări” din partea președintelui Partidului Democrat, oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Acesta susține că reprezentanții PD-ului au pus la cale provocări de anvergură, care trebuiau să aibă loc la o întâlnire cu cetățenii planificată în localitatea Coșcodeni din raionul Sîngerei și despre care cetățenii fuseseră informați în prealabil.

„Structurile paramilitare și cele statale, controlate de Plahotniuc, au mobilizat și au instruit mai mulți șomeri, beneficiari ai ajutorului social și bugetari de la instituții precum Poșta Moldovei, RED Nord, spitalul raional Sângerei ș.a. pentru a organiza provocări de ordin violent, obstrucționist, exact în timpul aflării mele la piața agricolă din Coșcodeni. De asemenea, au fost aduse aceleași personaje dubioase din lumea interlopă patronată de Plahotniuc, prezente și în preajma edificiilor acestuia în timpul protestelor desfășurate în ultimii 2 ani, în capitală. La fața locului au fost depistați reprezentanți de grad înalt ai poliției raionale, o mașină a serviciului de ambulanță folosită la transportarea provocatorilor, etc”, se arată într-un mesaj către cetățeni publicat de Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Cetățenii trebuie să înțeleagă că din cauza că pierde teren pe plan național și internațional, pentru că Platforma DA crește puternic în sondajele de opinie reale, scopul diabolic al lui Plahotniuc este de a mă ponegri și a mă provoca cu ajutorul mercenarilor și interlopilor săi fără scrupule, îmbrăcați în haină de om, iar drept finalitate râvnită este eliminarea mea, sub orice pretext, cu orice preț, din cursa electorală”, a mai menționat Năstase.

Partidul Democrat și Vladimir Plahotniuc nu au comentat acuzațiile aduse de Andrei Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...