Doi bărbaţi de 58 şi 63 de ani şi-au pierdut viaţa la scăldat în ultimele 24 de ore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 58 de ani din Ungheni şi altul de 63 de ani şi-au pierdut viaţa la scăldat, în ultimele 24 de ore. Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, în primul caz, corpul neînsufleţit a fost recuperat de către salvatori după mai multe ore de căutări, în timp ce în cel de-al doilea caz, căutările urmează să aibă loc şi astăzi.

Primul caz de înec a avut loc în localitatea Todirești, raionul Ungheni. Aici un bărbat în vârstă de 58 de ani a intrat în iazul din apropierea localității și nu a mai ieșit. Salvatorii au recuperat cadavrul persoanei către ora 15:00 după mai multe ore de căutări.

Cel de-al doilea caz în care și-a pierdut viața un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a întâmplat în râul Nistru în apropierea localității Șerpeni din raionul Anenii Noi. Persoana a murit după ce a intrat în râu. Cazul a fost raportat Serviciului Situații Excepționale care au întreprins lucrări de căutare pe perimetrul râului, dar fără rezultat. Lucrările de căutare vor continua și pe parcursul zilei de azi.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neautorizate, întrucât acestea nu sunt amenajate cu stații de salvare.

Conform datelor operative de la începutul anului 2017 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 68 de persoane inclusiv 12 copii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...