Recomanări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi de vineri caniculară de vară

6ZMXTUJ92C

După ce toată lumea se aștepta ca vremea să fie mai răcoroasă în acest sfârșit de săptămână, natura a decis să ne ia prin surprindere – vreme caniculară în toată țara în următoarele zile. Spre fericirea unora și tristețea altora, vara ne-a rezervat încă multe zile cu temperaturi ridicate în termometre. Ca să poți profita de ele, am selectat câteva evenimente care să-ți coloreze ultima zi lucrătoare din această săptămână.

# Drumul Fructelor. La Goji

Dacă v-ați obișnuit deja să descoperiți împreună cu Madein.md cele mai deosebite fructe autohtone, acum, Campania Drumul Fructelor și-a îndreptat atenția spre pomușoarele goji. Vină alături de ei să descoperi beneficiile acestor pomușoare direct de la plantația de la Băcioi. Te poți înregistra aici, iar mai multe detalii afli pe Facebook.

# Plimbare fotografică #VisitOrhei

Vino la o nouă plimbare fotografică #VisitOrhei să descoperi istoria orașului Orhei. Începând cu ora 18.00, vei porni alături de alți tineri entuziaști într-un tur pietonal prin oraș, iar la final vei ajunge sus la Carieră, de unde vei vedea apusul peste orașul Orhei. Evenimentul este destinat în special pasionaților de fotografie, istorie, călătorii, care vor să descopere trecutul și prezentul Orheiului. Toate detaliile, pe pagina evenimentului.

# Proiecția filmului „Caprice” 2015

Vino la o nouă proiecție, la cinematograful Buiucani, a filmului „Caprice” – o comedie de dragoste care poate fi vizionată alături de prieteni sau în orice altă companie plăcută. Filmul începe la ora 20.40, va fi difuzat în limba franceză, cu subtitrări în limba română – o bună ocazie să perfecționezi o limbă nouă. Mai multe detalii, aici.

# WORDPRESS MOLDOVA MEETUP #1

Scopul acestui eveniment este de a crea un set de evenimente numite „WordPress Moldova Meetups”, care vor ajuta să consolideze comunitatea locală, să identifice lideri ai comunității și să creeze un mediu de schimb de experiență. Dacă ești interesat de acest domeniu și vrei să-ți creezi o rețea de colegi și să înveți din experiența lor sau să o împărtășești pe a ta, află toate detaliile despre eveniment pe Facebook.

# Silicon Drinkabout Rosé edition

Silicon Drinkabout este o întâlnire unde startupurile și ITiștii se întâlnesc, se distrează și se relaxează împreună și-și creează rețele solide de cunoscuți locali și globali. Pentru a condimenta toate aceste lucruri, organizatorii de la Tekwill vor pune la dispoziția oaspeților lor vinuri Rosé. Tot ce vrei să știi, găsești pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente