Grav! O femeie din capitală şi-a înjunghiat copiii – o fetiţă de un an şi un băiat de 12 ani

Caz grav în sectorul Botanica al capitalei. O femeie de 36 de ani şi-a înjunghiat cei doi copii ai săi – o fetiţă de un an şi un băiat de 12 ani, iar după aceasta a şi-a tăiat venele. Toţi trei  au fost transportaţi în stare gravă la spital.

Potrivit Poliţiei capitalei, ieri seara, în jurul orei 22:30, Poliţia capitalei a fost sesizată de serviciul 903 că într-un apartament din sectorul Botanica au fost depistate trei persoane cu plăgi penetrante.

Imediat la faţa locului s-a deplasat grupul operativ, care a constatat că o femeie de 36 de ani şi-a înjunghiat copiii, iar apoi şi-a aplicat leziuni în zona antebraţelor.

Oamenii legii susţin că familia era caracterizată de vecini drept una exemplară. În seara respectivă, soţul femeii era plecat cu chestiuni de serviciu în oraş şi a rugat-o pe mama sa să o viziteze pe soţia sa, întrucât vorbise cu ea la telefon şi aceasta nu se simţea bine. Imediat ce a descuiat uşa şi i-a depistat pe cei trei însângeraţi, femeia a chemat ambulanţa.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală în cadrul căreia urmează a fi stabilite circumstanţele acestei tragedii. Totodată, după ce îşi va reveni, femeia va fi supusă unui examen psihiatric.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.