Din nou împreună?! Angelina Jolie ar fi anulat divorţul, după ce Brad Pitt a renunţat la alcool

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Angelina Jolie ar fi blocat divorţul, după ce Brad Pitt a renunţat la alcool, într-un efort de a o recâştiga, susţin prieteni apropiaţi celor doi, potrivit Us Weekly, scrie Daily Mail.

Us Weekly citează mai multe surse care susţin că Angelina şi Brad, care s-au despărţit în septembrie 2016, nu au mai înaintat cu procedurile de divorţ.

„Nu au mai făcut nimic în această privinţă în ultimele şapte luni şi nimeni nu crede că se va mai întâmpla ceva” a declarat una dintre surse publicaţiei. Motivul: Brad a renunţat la alcool.

Un prieten al lui Jolie a spus pentru Us Weekly că angajamentul pe care Brad şi l-a luat, de a se reabilita, a atins o coardă sensibilă, actriţa gândindu-se foarte serios să anuleze divorţul. Acesta a adăugat că Brad face tot posibilul pentru a o recuceri. Iar renunţarea la alcool era cel mai important lucru pentru ea. „Toată lumea crede acum că cei doi se vor împăca. Nu va fi o surpriză dacă vor anula divorţul”.

Într-un interviu pentru GQ, Brad Pitt, 53 ani, spunea că a mers la dezalcoolizare, iar acum bea suc de merişoare şi apă minerală. A recunoscut public în mai că are o problemă cu alcoolul şi că mai are multe de învăţat pentru a fi un părinte model. De asemenea, actorul a mărturisit că a mers la terapie şi s-a întors către artă pentru a se vindeca. Acesta este testat săptămânal de către un consilier pentru a vedea dacă a consumat alcool.

Jolie şi Pitt au împreună şase copii: Maddox, Pax, Shiloh, Zahara şi gemenii Vivienne şi Knox.

După divorţ, Angelina s-a mutat cu copiii într-o vilă de 25 milioane dolari, în Los Feliz, California.

Angelina şi Brad au format un cuplu timp de 12 ani de zile, cei doi căsătorindu-se pe 23 august 2014, în Correns, Franţa.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...