Barcelona încă nu a primi banii pe Neymar; Ce se poate întâmpla cu brazilianul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona nu va elibera certificatul de transfer internaţional pentru ca Neymar să poată juca pentru Paris Saint-Germain, până când echipa franceză nu va efectua plata sumei de 222 milioane euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului fotbalistului brazilian cu clubul spaniol.

Surse oficiale din cadrul grupării de pe Camp Nou au precizat că banca nu a confirmat deocamdată lichiditatea cecului de 222 milioane euro, cu care PSG l-a cumpărat pe Neymar, în urmă cu o săptămână, deși parizienii susțin că plata a fost făcută, iar întârzierea este cauzată de dimensiunea mare a sumei care trebuie transferată în contul vicecampioanei Spaniei.

EFE precizează, totodată, că FC Barcelona i-a avertizat pe reprezentanţii legali ai lui Paris Saint-Germain că transferul lui Neymar va deveni efectiv doar în momentul în care suma respectivă va intra în contul clubului catalan.

Din acest motiv, Neymar a ratat prima etapă din Ligue 1 și a privit doar din tribune meciul câștigat cu 2-0 de parizieni în fața lui Amiens.

Federaţia spaniolă mai poate trimite actele doveditoare transferului până joi seara. Altfel, dacă termenul este depăşit, brazilianul nu va putea evolua nici în partida de duminică împotriva lui Guingamp.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...