Povestea tinereţii lui Vladimir Putin: A urmat altă carieră decât i-au sugerat părinţii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a recunoscut, în cadrul unei întâlniri cu cei de la Educational Center „Sirius”, Bolşoi Soci, din ţinutul Krasnodar, că părinţii săi i-au sugerat să înveţe la o altă instituţie de învăţământ, nu la cea pentru care a optat.

Acesta mai susţine că el a fost consecvent şi nu a putut fi convins de nimeni să renunţe la facultatea de drept, relatează Rador.

Preşedintele Rusiei a mai adăugat că „atunci când ai de luat unele decizii majore, nu ar trebui să ignori opinia altor persoane, dar decizia finală trebuie să-ţi aparţină”.

Preşedintele Putin a mai recunoscut că atât părinţii săi, cât şi antrenorul său i-au sugerat să dea la o şcoală de meserii, dar el a fost cel care a insistat asupra ideii de a da admiterea la o facultate. Vladimir Putin a absolvit Secţia de Drept Internaţional a Facultăţii de Drept a Universităţii de Stat din Leningrad (astăzi Sankt Petersburg), în anul 1975.

„Am avut relaţii bune cu părinţii mei, ei mă iubeau enorm, simţeam acest lucru în permanenţă”, a declarat liderul rus, în cadrul discuţiei purtată cu cadrele didactice de la Centrul Sirius. „Cu toate acestea, mă străduiam să fac în aşa fel ca alegerea să-mi aparţină”, a adăugat acesta. Preşedintele Rusiei a recunoscut că opiniile sale nici pe departe coincideau nu întotdeauna cu cele ale părinţilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...