Participă la a treia ediție „Grow Me Up” și află tot ce vrei să știi despre feminitate, autocunoaștere și dezvoltare profesională

19424163_2036784696549384_2244070178949222483_n

Tinerele cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, dornice de a face o schimbare în societate, de a-și valorifica tot potențialul și de a se descoperi pe sine sunt invitate să aplice la „Grow Me Up”, proiectul care oferă posibilitatea de descoperire și îndrumare profesională și personală.

A treia ediția a evenimentului revine cu și mai multe surprize pentru participante. Cursurile au un program și mai bine definit și adaptat la necesitățile tinerelor. În cadrul programului, vor fi prezentate 3 cursuri:

 # Dezvoltare profesională și orientare în carieră

# Feminitate și Sănătate

# Autocunoaștere și dezvoltare personală

Fiecare dintre ele va cuprinde sesiuni teoretice și practice care vor motiva, inspira și dezvolta participantele. Organizatorii au mai pregătit multe workshopuri tematice,  traininguri oferite de profesioniști de renume și întâlnirile non-formale.

După ce au înțeles care sunt pasiunile și așteptările tinerelor de la acest proiect, organizatorii au actualizat subiectele. Printre acestea: scrierea unui CV reușit, detoxifierea emoțională, dezvoltarea comunicării în relațiile interumane, autocunoașterea prin artă.

Pentru a aplica la proiect, poți completa aici formularul de participare. Dacă vei da dovadă de entuziasm și implicare, poți chiar deveni membră a echipei organizatorice. Urmărește pagina de facebook a proiectului și informează-te despre toate etapele proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente