Vara aceasta, fă „Click pe TINEri”. Participă la o tabăra de vară în România și află cum se administrează un ONG

20638229_1432948440131712_5028398843317539468_n

Toți studenții care-și doresc să-și petreacă productiv, dinamic și distractiv timpul în perioada cuprinsă între 21 și 27 august 2017, au oportunitatea de a deveni participanți la școala de vară „Click pe Tineri”. Acest proiect se focusează pe oameni activi și energici, care sunt pasionați sau fac parte din de domeniul organizațiilor nonguvernamentale.

Prima ediție a școlii de vară va aborda managmentul organizațiilor nonguvernamentale. Aceasta își propune să reunească 60 de studenți din mediul universitar român la Covasna, complexul „Pădureni”, cu scopul de a-i familiariza cu alcătuirea structurală și funcționarea internă a unei organizații nonguvernamentale.

Participanții vor avea parte de traninguri interactive oferite de profesioniști, în cadrul cărora vor afla mai multe despre structura internă a unui ONG și departamentele care-l ajută să funcționeze eficient. Aceștia vor fi implicați în ateliere de Proiecte, Resurse Umane, Comunicare și PR, precum și Fundraising, iar la final vor putea exersa simulând realizarea unui proiect, prin alegerea unei teme ce va fi desfășurată și elaborată sub forma unei schițe de proiect. Programul școlii de vară va fi unul diversificat, va tinde să creeze abilități practice și să realizeze un cadru favorabil schimbului de experiență.

Selecția participanților se va realiza pe baza formularului de înscriere. Toți cei interesați îl pot completa aici. Mai multe detalii despre proiect, poți afla pe pagina de facebook al organizației. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente