Recomandări de evenimente pentru 10 august, o zi de joi încărcată de farmec

evenimente7
Foto: Tofros.com

Ziua de joi este considerată și ca o mică vineri, deoarce oamenii deja sunt predispuși să se pregătească moral pentru weekendul ce se apropie. Pentru a reduce din atmosfera tensionată, #diez propune o serie de evenimente care te vor îndemna să petreci frumos o zi de joi.

#1. Drumul Fructelor 2017. Aronie – Dublu 3

Fotografia postată de Madein.md.

Vă așteaptă o escapadă în raionul Rezina, pe o plantație de aronie – o pomușoară cu gust mai deosebit, astringentă ca o gutuie, ușor amăruie, care imediat îți alarmează papilele gustative. Cu toate că are un gust mai neobișnuit, mai greu de suportat, aronia are numeroase beneficii pentru sănătate, conținând numeroase vitamine, antioxidanți și alte substanțe nutritive. Evenimentul începe la ora 10 dimineața, pentru mai multe informații accesează pagina de Facebook a evenimentului.

 

#2. Proiecție: ALTE ARTE

Fotografia postată de 10:90.

ALTE ARTE – un proiect a Centrului pentru Artă Contemporană din Chișinău [KSA:K], Moldova. Pavel Braila, artistul renumit pe plan internațional, a dezvoltat ideea acestui jurnal televizat dedicat artei și culturii contemporane, Alte Arte, cu ajutorul unei echipe locale. Proiecția începe mâine la ora 19:00, mai multe informații găsești aici.

 

#3. Conversation Club: Idioms of the World

Fotografia postată de American Resource Center.

ARC vă invită să vă exersați abilitățile în limba engleză în timpul Clubului tradițional de conversație. Utilizați această ocazie unică pentru a avansa abilitățile voastre de limbă engleză prin împărtășirea opiniei într-o discuție de grup. Începând cu ora 15:00 veniți la American Resource Center, iar informații suplimentare vedeți aici.

#4. Flamenco Show & Live Music

Fotografia postată de Kira's Club.

O seară fierbinte vă așteaptă joi, 10 august, cu un dans performance extraordinar de focos și seducător care se numește flamenco și cu un recital acustic împreună cu trei băieți care o să bucure urechile cu niște muzică în stil „spanish” și nu numai. Intrarea este liberă, iar informații adiționale găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#5. Valerian și orașul celor o mie de planete

Картинки по запросу valerian și orașul celor o mie de planete

„Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au făcut istorie, precum Leon, Al cincilea element, sau Lucy, și se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume, care au inspirat o generație de artiști, scriitori și cineaști. Vino să vezi premiera la cinematografele din țară, mai multe informații găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente