(foto) Un bloc nou de locuit din sectorul Botanica se ruinează. Tencuiala cade pe automobile și prezintă pericol pentru trecători

colaj
Foto: Irina Mikhail Golikov

Un bloc nou de locuit de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei se ruinează. Tencuiala decorativă a fațadei cade pe automobile parcate și prezintă pericol pentru trecători.

Dezgustător. Întreaga fațadă a blocului de locuit de pe strada Trandafirilor se ruinează. Scara blocului arată într-o stare deplorabilă, ușile liftului sunt ruginite. Vântul puternic din ultimele zile a provocat daune mari. Mai multe bucăți din faianță au căzut pe automobilele din curte și pe terenul de joacă a copiilor. Administratorul „Kirsan Com”, Anatolie Novac, are o atitudine nepoliticoasă în raport cu locuitorii și evită să clarifice situația”, a precizat una din locuitoarele din acest bloc, a cărei automobil a fost afectat, notează ru.diez.md. 

Bloc de locuit6

bloc de locuit 5

Aaaaa

diezmmmm

colaj

Blocul de locuit a fost în exploatare în 2012 și mai sunt apartamente expuse în vânzare la prețul de 690 euro metru pătrat.

Screenshot_93

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente