18:17:16 16.04.2024
Stiri

ABOMINABIL // Țineți minte violul de la Orhei, „asistat” de un polițist? Procurorii susțin că și acesta a ABUZAT sexual minora cu câteva zile mai devreme

Social 09.08.2017 12:04 Vizualizări3428 Autor: Ziarul National
ABOMINABIL // Țineți minte violul de la Orhei, „asistat” de un polițist? Procurorii susțin că și acesta a ABUZAT sexual minora cu câteva zile mai devreme  Provincial


După ce Procuratura Generală a anunțat recent că a reținut doi inși care au violat o minoră în raionul Orhei în prezența unui polițist, acum a fost arestat și omul legii.

Potrivit procurorilor, angajatul Inspectoratului de Poliție Orhei ar fi violat și el victima, cu patru zile înainte de acel caz, chiar în biroul său de serviciu de la Inspectorat.

„Recent, în procesul urmăririi penale, s-a stabilit că victima ar fi fost abuzată sexual şi de către acel poliţist cu patru zile mai devreme, când inspectorul a invitat minora la întâlnire. Sub pretextul că are de examinat o plângere, acesta a dus fata la Inspectoratul de poliţie din Orhei, unde a violat-o în biroul său de serviciu”, susține Procuratura Generală într-un comunicat de presă.

Amintim că, în noaptea de 22 spre 23 iulie curent, o fată de 16 ani a fost violată de doi inși din satul Vatici, raionul Orhei, cu care victima se cunoștea. Aceștia i-au propus s-o ducă acasă, după ce toți au fost la discoteca din satul Pelivan, același raion. Violul s-a produs într-un automobil, în prezența unui polițist care nu a făcut nimic pentru a salva minora.

Polițistul a fost reținut, fiind cercetat pentru viol şi complicitate la comiterea violului.

Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi, cei trei inculpaţi riscă până la 12 ani închisoare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md