(FOTO) „Are tata trei feciori”, pe care i-a dus la odihnă în Grecia; Escapadele lui Dodon devin tot mai dese

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon poate fi invidiat de cetățenii de rând, care îşi permit mai puţin să meargă în vacanţe. Dacă un funcționar public, în medie, are 30 de zile de concediu pe an, şeful statului îşi petrece timpul tot mai mult la odihnă. După pelerinajul pe Muntele Athos şi vizita în capitala Iranului, Dodon şi-a dus familia în Grecia.

Dodon şi familia sa se află în aceste zile în Grecia. Se întâmplă la câteva zile după pelerinajul alături de deputații socialiști şi vizita efectuată în Teheran.

La 30 iulie Dodon anunța că începând din 1 august va lipsi 10 zile din ţară, până pe data de 4 august avea programat pelerinajul la Muntele Athos, iar în perioada 5 – 8 august trebuia să meargă în capitala Iranului. Acesta însă nu anunţa ce va face în celelalte 2 zile. Astăzi, însă, a afişat pe o reţea de socializare mai multe poze, în care se vede că Dodon şi familia sa se află la odihnă în Grecia.

„De pe data de 1 până pe data de 4 voi fi pe Sfântul Munte Athos, iar de pe data de 5 până pe 8 am să efectuez o vizită în Iran pentru a participa la ceremonia de inaugurare a Președintelui reales, Dr Hassan Rouhani. La Teheran voi avea diferite întrevederi bilaterale cu înalți oficiali din diferite state ale lumii”, anunţa Dodon la 30 iulie.

„Are tata trei feciori …La poalele Sfîntului Munte Athos”, a scris astăzi Dodon pe o reţea de socializare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...