Trecători în delir: Mai mulți consumatori de droguri, prinși cu narcotice pe străzile Chișinăului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În cadrul patrulărilor pe străzile şi în curţile blocurilor de locuit, polițiștii au reţinut mai mulţi indivizi suspectaţi de păstrare şi consum de substanţe narcotice.

Astfel, un cuplu cu vârstele de 28 ani şi respectiv 31 ani, au fost observaţi de către un echipaj ce patrula pe strada Hipodromului din sectorul Râşcani, ce manifestau un comportament neadecvat. Asupra lor au fost depistate câteva pacheţele cu o substanţă uscată şi fărămiţată.

Alţi doi indivizi au fost reţinuţi pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Ciocana, în timp ce inhalau droguri cu un dispozitiv confecţionat artizanal, care s-au dovedit a fi în vârstă de 27 de ani şi respectiv 29 de ani.

Iar un individ în vârstă de 19 ani a fost reţinut în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul Centru. Acesta a nimerit în vizorul poliţiştilor, întrucât se comporta suspect şi ar fi încercat să fugă într-o direcţie necunoscută. El a fost stopat de poliţişti, fiind depistate 6 pacheţele cu o substanţă de culoare albă.

Suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 15.000 lei la 21.000 lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...