(VIDEO) Gest impresionant al lui Mourinho: Ce a făcut cu medalia primită la Supercupa Europei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tehnicianul Jose Mourinho a dăruit medalia câştigată la Supercupa Europei unui suporter prezent în tribune la Skopje. „Eu aş fi pus medalia undeva în casă, dar pentru acel copil e ca şi cum ar fi primit Luna”, a spus Mourinho.

„Uneori nu păstrez nici medaliile câştigate, aşa că imaginaţi-vă cum e când pierd? Pentru mine, medalia ar fi stat undeva în casă, pentru acel copil este ca şi cum ar fi primit Luna. El o va păstra şi va fi ceva de neuitat pentru el. Era un copil cu un tricou al Manchester United, nu ştiu de unde este”, a spus Mourinho după meci.

Echipa spaniolă Real Madrid a câştigat pentru a patra oară în istorie Supercupa Europei, după ce a învins, marţi, la Skopje (Macedonia), cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia engleză Manchester United.

Golurile spaniolilor au fost marcate de Casemiro ’24 şi Isco ’52, în timp ce pentru englezi a înscris Lukaku, în minutul 62.

Mourinho a fost la a 3-a Supercupă a Europei în carieră, toate pierdute. Prima în 2003, cu Porto, apoi în 2010, cu Inter și ultima cea de marți.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...